Z PODPOSTELÍ VI
***
"Špetku soli, prosím"
Ano zlato
"My si tykáme?"
Ne
myslej jsem sůl nad zlato
dáte si se mnou kávu
arabiku
"Pokud je stoprocentní"
Je
Tak na zdraví a Vaši krásu
zamotaly se nám ruce
pohled byl delší
moc dlouhý
pro paměť nekonečně nekonečný
A Lena ve své nahotě skutečná
Odcházela
chodbou bouchly dveře
ještě chvíli klepala na stěnu kuchyně
ťuk ťuk ťuky ťuk
ten zvuk nikdy nezapomenu
Zarachotily klíče
Ticho
ťuk ťuk ťu … sakra, jak to vlastně bylo
***
Přečteno 332x
Tipy 42
Poslední tipující: Quigleika, kroužek, jitka.svobodova, PIPSQUEAK, Holis, Jeněcovevzduchukrásného, Bíša, Gabrielle, TetaKazi, hašlerka, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)