Anotace: ...v lajně nebo v lejně...zní to skoro stejně...
nekdo je podivín..
a někdo není..
pro někoho..
podivínství
může býti celé jmění..
jsa jeden z davu
nevycnivam velmi..
prec neztracim hlavu
uzivam sve helmy..
standardu a normalnosti..
podivnosti uz mam dosti..
a nemam cas..
na blbosti..
sem tam..je to ovsem k zlosti :))
25.09.2010 14:15:00 | Bean