"68"
Anotace: Surrealistické prokletí..
Azurový jarmark zjihl
svědící pírko papouška
elišku bůček stihl
koule věštila komouška
Světice kvílela, led,
klíčenka letěla k slunci
křemílek prsíčka sněd,
světluška nakladla unci
galeje nedělní sféry
svíčka hodiny zvedala,
karton čištěný péry,
červivé jablíčko prodala.
Přečteno 295x
Tipy 6
Poslední tipující: Markéta G., Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, takova, divoska_jaja
Komentáře (3)
Komentujících (3)