VSKUTKU
Konečky bouře tetují,
asfalt, který vydechuje páru,
co sráží do slz v kalužích.
To mraky zase litují
a smutek padá z nebe k ránu
a slzy rosy umírají na růžích.
To slunce bere jím život,
to síla tepla odpařuje poslední zbytek smutku.
Je to tak,má to svůj důvot,
VSKUTKU?
Neni to jen hra,
na život a na smrt
a co mi dva,
a co mi dva,
PRÁSK A DO MOZKU VRT.
Přečteno 258x
Tipy 4
Poslední tipující: Jin&Jang, Pevya, Elisha, efeeez
Komentáře (2)
Komentujících (2)