Z PODPOSTELÍ VII
***
Houkání sanitky
pocit rajský nebo jaký plyn
ticho a krásná tvář
to se chlapům stává
odtlačila ho bokem
mrkla okem
přelepila flajstr
usmála se
spát se mi nechtělo
Honil jsem myšlenky
knížkou kámasútří
na jméno jsem se ptal … Pavla
Noc s vůní sesterny
blížila ústy styk
s bolestí břicha slza pro potěchu bohyně
Styx
zdraví a síla ta něžná víla
milá v nahotě těla chtěla
mě políbit
za tatínka za maminku ještě
ještě a ještě
ještě
Střih
Vedle
umírali lidé
jizva se hojila
a ta jediná zůstala … Pavlo
***
Přečteno 350x
Tipy 47
Poslední tipující: Quigleika, zelená víla, jitka.svobodova, PIPSQUEAK, strawbery, Myrja, hašlerka, Holis, stravla, šuměnka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)