Role
Anotace: Kolečko v soukolí systému
Přijmi svou čestnou roli,
dobře víš, co se stane,
jsi pěšcem v černém poli,
ač Tvá mysl jasně plane.
Jako voda tekoucí,
budeš s davem soukolí,
ideály hynoucí,
jen jizvou, co zabolí.
Přečteno 280x
Tipy 9
Poslední tipující: Jedůfka, Gabrielle, CULIKATÁ, Niky88, Šerák
Komentáře (0)