Růžové brýle v reálném ránu
Nesedí ti žádné
růžové brýle,
ani žádné...
jiné !
Přes tvůj pohled
filtruje mlha
nad ránem
sluncem zalitá....
To ptáčkové zpívají,
ranní rej...
ty na lavici usedáš
a....Muziko hrej!
Malebnou píseň
červánků pochod
to modravé ráno...
je jen přechod !
Reálné ráno !
Škaredé nádraží
Do práce pospícháš
v otěžích...
Přečteno 335x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Jiparo, Gabrielle, Bíša, Psavec, Květka Š., CULIKATÁ, Šerák
Komentáře (2)
Komentujících (2)