Nic
Jsem kým jsem
asi spím
a tys mým snem
Vzduch mrazí
štípe do očí
a ruce zebou
dokud se svět
v dobro nestočí
budu o tobě snít s vervou
Dokud vedle mě
nespočine tělo tvé
neodlepím
oči od země
Nepůjdu
Neusnu
Nebudu žít
Dokud tě u sebe
nebudu mít
Přečteno 355x
Tipy 10
Poslední tipující: Draconian, Bíša, Larey, Květka Š., al-pacino, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)