Věčnost
Anotace: ...takové zamyšlení...
Jsi darem z nebes ty neutuchající věčnosti
i když někdy zebeš,máš i dar vroucnosti,
v tvých očích jsou lidé snad jen zrnka prachu,
vždy se vynoří a opět zmizí v zapomění času,
pár vyvolených jasně zazáří,jak hvězda na nebi
a pár všedností vyprchá,jak mávnutím proutku-zdá se mi.
Vesmír se točí ve svém rytmu s jistou přesností
a já jsem vděčná,že i mne svou záplavou pohostil.
KW
Přečteno 326x
Tipy 29
Poslední tipující: Bíša, jitka.svobodova, Any 4, vodnař, Jeněcovevzduchukrásného, Bean, carodejka, NikitaNikaT., Gabrielle, Psavec, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)