17 LISTOPAD NEBYL PÁD!!!
Hliněné omráčené sochy,
v davu,šíří sílu okamžiku.
Vodní děla rozeženou tu jejich pýchu,
obušky zase vůli.
A broky jako nezbytné kroky,
nač dávat hlavu pod sekeru.
Stejně je to všechno k smíchu,
když nepadli ti voli.
Komentáře (0)