Být jinak
Anotace: stav jiného bytí pod vlivem halucinací
Sbírka:
Nová dějství
Svět i lidé,
vše se točí,
co šeptalo,
nyní křičí.
I když blízko,
i když v dáli,
oheň a zima,
ty tě spálí.
Neschováš se
před ničím,
neutečeš,
před nikým.
Přečteno 284x
Tipy 4
Poslední tipující: synanceia, Lexisa, CULIKATÁ, ZILA78
Komentáře (0)