Ve vzpomínkách mě dotýkáš se
Jen smutně koukám
jak se mi vzdaluješ
a proti tvým krokům
...jsem bezmocná
Dál a dál
do srdce stopy mi maluješ
a další noc
...bude bezesná
Tolik mi scházíš
a nejhorší jsou ty večery
Tolik mi schází
i ty chvíle co jsme jen mlčeli
Nic už nebude jak bylo
žádná chvíle už nevrátí se
a z očí náhle slz se rozlilo
jen ve vzpomínkách mě dotýkáš se
Přečteno 344x
Tipy 7
Poslední tipující: Myrja, Mbonita, labuť, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)