Anotace: diakritika a tak pozdeji ...
Právě o jednom přemýšlím a podrobnosti vymýšlím. Jsem zatím sám a sláb na tu práci. Jednou o pomoc požádám nic jiného totiž nežádám.
19.09.2010 13:51:00 | umělec2
rp,ane - ja ti nevim, proc me najednou tolik kpmentijes, mozno se ti me dila najednou opravdu libi, mozno se snazis taky si udelat reklamu ...
15.09.2010 07:02:00 | Romana Šamanka Ladyloba
*libí*/st
14.09.2010 19:46:00 | ROMAN LOHNERT