pět
Bez konce bez začátku,
vítr vane odér popelnic.
Bez místa bez času.
Křičím tiše z plných plic.
Mimo i vně.
Bez nemoci bez zdraví,
živím nepotřebné potřeby.
Bez zraku bezzubí.
Jsem katem vlastní popravy.
Mimo i vně.
Bez pochluby bez studu,
ležím vstoje páteř zkřivenou.
Bez pochyby bez důvodu.
Miluji dýku v srdci vraženou.
-Mimo i vně!
(život plyne zkurveně - mimo i uvnitř mě..)
Přečteno 257x
Tipy 1
Poslední tipující: dream in emptiness
Komentáře (0)