Nevím dne
Anotace: ...
Sbírka:
Mé já
Nevím dne ani sám
někde se ukrývám
a toužím po smíření.
Roky mi proletí
a náhle v zápětí
zůstanu v toužení.
Kde je můj první cit
a kam se dá vůbec jít
v druhé já vtělení.
Zabloudit na cestě
dá se jen, povězte
bez srdce zranění?
A tak se dál jen ptám
slávu už nehledám
hledám jen smíření.
Duše své se srdcem
dál jsem jen panicem
panicem myšlení.
Přečteno 363x
Tipy 9
Poslední tipující: Elisha, Verena, Kapka, dream in emptiness, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)