Vidím ji
Anotace: je to jen můj pocit.
Všechen smutek v sobě
Ukrytý má.
Nikomu neodhalí své
Vnitřní já.
Je jako malá holka,
Co se bojí tmy,
Lásky i samoty.
Pročpak? Prosím teď už bez přetvářky!
Odpovědí mi je
Pouze smutný pohled
V zrcadle, vidím ji...
Jsem to já. Ta velká holka s krvácejícím srdcem a neutišitelnou bolestí.
Přečteno 289x
Tipy 10
Poslední tipující: Gabrielle, WAYWARD, jedam, malá slečna, Elisha, Kapka, Anewue, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)