Nostalgia stredoveku
Anotace: spomienka na leto
Zase raz by som chcela...
Prečkať večery pri sviečkach a tichu
Počuť len trepot krídel dravcov
Mať tak Ginevrinu pýchu
Striehnuť vo veži na zradcov
Vo vrecku srdiečko z borovice
Vydať sa za rytiera v čiernom
Varené víno s nádychom škorice
Zase raz by som chcela...
Vo vlasoch nosiť fialky
Pod šibenicou s hviezdami spať
Nepoznať zápalky
Cítiť voňu letného peľu
Odmietať lásku na jednu noc
Lásku šermiarov stredovekých
Hľadať svatý grál a jeho moc
Utiecť do lesa pred mrakmi
Veď vo vzduchu visia najsladšie zázraky
Zase raz by som chcela...
Žiť naboso
Přečteno 339x
Tipy 24
Poslední tipující: Elisha, Gabrielle, carodejka, James Libustka, Tichá Šárka, Radek.oslov.Šafárik, Psavec, Divoženka1, CULIKATÁ, Dorota Nejaká, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)