Anotace: Maminkám (a případně také tatínkům), kteří mají spánkový dluh, jsou totálně vyfluslí a rozhodně nepotřebují budík... a kritikům se omlouvám za stupidní rým světa-světa, patřím, bohužel, mezi ty vyfluslé :-)
Ilunka: díky! Zasr. romantik: jj už jsem si po šesti letech a dvou dětech zvykla, jenom jsem se tak letmo v myšlenkách ohlédla zpět...
16.09.2010 10:38:00 | Tichá Šárka
Jsem s Tebou v myšlenkách:))Taky makám,skoro se nezastavím,doma mi pak ještě křičí kocour :)
16.09.2010 05:41:00 | ilona