Anotace: diakritika a tak pozdeji
To jsou okamžiky návratů k tátovi a mámě- mihne-li se vzpomínka před očima.
A kdo by se rád nevrátil do náruče rodičů? Že?
19.09.2010 21:20:00 | s.e.n
sahneme si do osrdi..
vytahneme trumfy z kose vzpominek..
na to budme jaksepatri hrdi!
jednou provzdy..
bude horet..
tenhle plamínek...
19.09.2010 07:48:00 | Bean