Degustátor
Anotace: jsme to, co jíme
Degustátor
Vím jak chutnáš
Stravuji tě
Když už nekřičíš
Cítím tě na jazyku
Jak na něm
Tančíš
Tolik chutí
Tolik možností
Tolik omáček
Za svitu svíček
Podávají se chody
S oblohou
Na stříbrném servisu
Se sklenkou červeného
Připíjím ti
Romantická večeře
Kdy jsme jen ty a já
A já jsem ty
Na stříbrném podnosu
Odráží se světlo svící
Odkrajuji plátky masa
Z vynikající pečeně
Jsi chutná
Po všech směrech
Křehká kůrka na povrchu
Šťavnaté maso uvnitř
Původně tak nedokonalá
A po hodině
Strávené
V troubě
Jsi tak delikatesní
Přečteno 296x
Tipy 4
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
Komentáře (1)
Komentujících (1)