Já děkuji, mě teda taky pobavila, když mě napadla, trochu mi bylo blbý se smát vlastním veršům ale vlastně proč ne. Jinak v zimě děláme s kamarády autorská čtení, tak napíšu:)
Jo a Vyšehrad dopadl dobře, vybrali jsme 5000 jako benefit pro jednu společnost a skvěle se u toho bavili.Na FB jsou i fotky.
15.09.2010 14:01:00 | had
diky, rozesmala mne
Jednou bych te chtela slyset ji recitovat
Libi se mi moc ;-)
15.09.2010 13:50:00 | Romana Šamanka Ladyloba