MOC A ZLO
Dejte mi moc
a zničím touhu po moci.
Nechci moc,
jenom pomoci.
Máme vlastní hrdost,
kterou nahrazujeme drzostí.
Ale tahle hrdost,
není drzostí.
Neumíme se usmívat
a věci ztrácejí pojem.
Tak ne nechme umírat,
tenhle poslední dojem.
Lidská touha,
nezná mezí.
A to zlo,
kdy zmizí.
Přečteno 403x
Tipy 9
Poslední tipující: Jin&Jang, Psavec, jedam, Elisha, j.c.
Komentáře (3)
Komentujících (3)