Smrt
Anotace: pravda, uznejte sami
Smrt
Každý se jí bojí,
klidně radši pole hnojí.
Děsivé je to slovo,
ale patří to k životu víc než olovo!!
Chodí všade, kolem nás,
může kdykoliv probořit hráz.
Všemocná to ona je,
nikdy s ní nechoď do boje!!
Všude každý den krásně tančí,
pouze jeden její dotek stačí.
Není zlá,
má práci svou potřebnou a tu vykonává!!
Neodsuzujme jméno jenom kvůli práci,
chápeme to alespoň my, raci??
Třeba lítá kolem mě,
pozdravím jí, ale strach má každej, zatím nechci do boje!!
Přečteno 344x
Tipy 7
Poslední tipující: Mbonita, Psavec, WAYWARD, ZILA78, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)