zacuchaly se mi barvy
Zacuchaly se mi barvy
já nevím, kterou učesat dnes mám,
červená je vzteky bez sebe,
že ji nikdo nezve dál,
žlutá je však klidná, samý smích,
prý si s ní soumrak hrál,
zelená se klidně tváří,
přece se nic tak neděje,
když po sobotě je hned neděle,
fialová, ta je kurážná a klidně láká, kdo ví kam,
nevím vážně,
kam ji vetkat mám
a tak soumrak na ni pošlu klidně,
aby se tak netvářila vlídně,
že je to blábol vážení, je jsem v posledním tažení a tak přeji pěknou dobrou noc,
necuchejte ve snu barvy moc.
Přečteno 363x
Tipy 21
Poslední tipující: Bíša, jitka.svobodova, Alfie, zelená víla, Gabrielle, labuť, Psavec, Kapka, Skalsky Pavel, CULIKATÁ, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)