DIAGNOSTICKÉ CENTRUM
***
… tak šílenci říkáš
šílený smích v blázinci si dovedu hravě představit
odráží se od zdí zpět
do uší zmatených větrem polednic
na půl přesně v poledne
vylézají jídlonoši čekajíce na zbytky
pro zvrhlé psy
uvázané napospas oddanosti svých pánů
knedlíky s snudlema a kompot borůvkový
vetřený do polstrů komnat
pěti prsty
olízaných moučníků z podlahy jistot
že nepadáš v letu rozmáchlých křídel
s voskovými výstuhami pravdy po předcích
vzadu spoutaný k poslušnosti
místo lehni zůstaň
opuštěná žárovka a rachot zámku
z druhé strany v předpokoji
zůstáváš neopuštěn
sám s injekcí v podbříšku
***
Přečteno 333x
Tipy 23
Poslední tipující: Holis, Radek.oslov.Šafárik, Gabrielle, NikitaNikaT., zelená víla, hašlerka, Mbonita, Psavec, šuměnka, Lota, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)