Chtěl jsem...
Chtěl jsem
trochu štěstí.
Našel smůlu
Do srdce mi napršelo!
Nebylo mi dáno
jíti vzhůru...
Zůstal jsem stát
na úpatí blahobytu.
To lenost moje
rozbila mou kryptu!
Hleděl jsem k metám
nedozírným.
Však dosáhl jsem průměrnosti...
Toho si cením!
Přečteno 356x
Tipy 11
Poslední tipující: Gabrielle, Psavec, Danga, Skalsky Pavel, PIPSQUEAK, CULIKATÁ, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)