krásu myšlenek ne každý dokáže, ty to umíš.. nemáš konkurence, pane básníku..
23.09.2010 22:46:00 | zelená víla
Jsem dement! Odpoledne jsem ji přeskočil bez čtení. Název jsem totiž přečetl špatně: Cikánce!
A přitom je to SkvoST! *!
16.09.2010 22:20:00 | Zasr. romantik
Nemají mně tu rádi a pokud možno mne ignorují, protože jim říkám, že píší sračky a nikdo z venku jim to neřekne, tím pádem nemají sebekontrolu, tak si smrkají do rukávu bláboly, ale Ty Jsi jiný. Je to tím nelehkým s tátou, co máš za sebou a životem vůbec. Nepíšeš zrovna lehké čtení, o to víc k zastavení. Tak pane, chtěl jsem říci barde, díky zas za něco, máš svou úroveň - tu Ti nikdo nesebere a v úctě ...
16.09.2010 17:45:00 | ROMAN LOHNERT