Ztrácíme se a nacházíme v babylonech všedních dnů. Chemie lásky sice funguje, ale příliš nás pohlcuje industriální sféra, která nám bere klid. Demokracie je vlastně jen pro bohatý a že ten zbytek vypustí duši? Přijdou jiní... Jo, to člověka moc nepotěší...
16.09.2010 17:29:00 | ROMAN LOHNERT