A možná...
Anotace: tak jak to v životě chodí..
A možná až jednou budu dospělá,
až nebudu to dítě, co starosti si nedělá.
Až stanu se jedinečným člověkem.
Až uvěřím, že svět je jedním velkým zázrakem.
Pak možná zjistím -
a nebude to možná, ale určitě,
že to co si právě teď vysním
se skutečností nestane.
Jen to co Bůh nám slíbil
se s určitostí vyplní.
Vždyť víme, že i v minulosti to splnil
tak proč se dnes bát soužení.
Komentáře (1)
Komentujících (1)