Nový level
Rozlom ty pouta, která tě trýzní
rozlom je, vždyť brání v rozletu
jen ostrou pilou do nich si řízni
připrav svou duši k odletu.
Na prahu neznáma ochutnáš jas
který tě vtáhne směrem do tunelu
který tě pohltí rychle jak čas
a budeš v dalším hracím levlu.
Nemá smysl ohlížet se,
tu ubohost nech už za sebou
tak tu ťukám Svatý Petře
točím s novou ruletou.
Přečteno 309x
Tipy 19
Poslední tipující: mkinka, Iv, labuť, Gabrielle, isisleo, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)