Jsem
Anotace: Jsem otazník Jsem jen znaménkem Jsem v oblacích, a přece přítomen
Jsem otazník
Jsem jen znaménkem
Jsem v oblacích,
a přece přítomen
Jsem kapka deště co sviští větrem,
Snad nadechnu se ještě než robiji se o zem
V parný letní den potím se,
mám o zimnici sen
a náhle třesu se!
Jsem tvá deprese,
Jsem myšlenka co nocí nese se!
Ve dne jak bez duše chodím
v noci s můrou na očích bdím
Jsem mladý
Jsem mrtvý
Jsem pohřben
Ale přece jenom stále jsem!
Přečteno 300x
Tipy 5
Poslední tipující: evilyn, Manstein
Komentáře (1)
Komentujících (1)