Mrcha

Mrcha

Anotace: Možná, že tu vůbec nemá být, je to čisté vypsání pocitů poskládaných do nějakého tvaru, nehledejte v tom dokonalost ani krásu, byla by to jen zbytečná námaha.

Rozsápaná v tisíc kousků stále nemám dost.
Pořád pálí uvnitř duše za činy mé zlost
a lítost...
a bolest....
a pošlapaná důvěra...
Můj ty bože, jak jsem mohla, když jsem vlastně nechtěla?
Do bezesných nocí vzpomínky se vkrádají,
a i ze snů živých na světlo se sápají.
Víc než moje svědomí,
snad nic mě tolik nebolí.
Lítost slz mi oči zkrápí,
i po té době mě to trápí.
Poznala jsem mrchu v sobě,
co ublížila mě i tobě.
Možná žes mi odpustil,
já sobě však nikdy ne.
Možná, žes i zapoměl,
pokud to však vůbec jde.
Autor Sýkorka07, 16.09.2010
Přečteno 305x
Tipy 6
Poslední tipující: Eru Alonnar, Joe Vai, Azazen, Isquieasuus, nella
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Každý někdy své svědomí ztrácí,
pak z lidí zbydou jen lidští draci...
Po zradě srdce city zvrací...
...ale už je pozdě odčinit co se stalo,
není nic co by bolest ze srdcí vzalo...
Člověk si chybu uvědomí vždy až ji udělá a to už je pozdě na cokoli...bohužel...
Azazen

17.05.2011 13:39:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel