Okno
Anotace: --noční vidina--
čtverhranné okno v pokoji
rámuje tvář
co s nocí nahlíží mi dovnitř
bledá a vrásčitá
kapkami deště plačtivá
poryvy větru mnění tvar
jak rám se zachvívá
to jen má fantazie
črtá tvář
na okno v přízemí
pak nápor větru okno
prudce rozrazí
a za ním
jen tmavá noc
mě trochu zamrazí
Přečteno 400x
Tipy 24
Poslední tipující: jedam, Jeněcovevzduchukrásného, Juraj Hrom, labuť, Gabrielle, Martin Švarc, NikitaNikaT., Psavec, zelená víla, ZILA78, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)