Futur simple.
Slupky,
co jedna za druhou
odkrývají tě.
Zabránit můžeš čemukoliv,
ale stovky hrází
upadly už v zapomnění.
Kdežto klid
a následná klidová fáze
těžko se bude hledat.
Utrpení a smích,
topení ve sněhu,
úpění střídá něhu.
Pěj a okusuj cizí nohu,
protože pak
nezbyde ti nic!
Komentáře (0)