Středověké písemnictví.
Anotace: Z pohledu tužky od tempery.
V oblasti duhy zase se ptáš,
co šrámy z tuhy!
Jaký jejich dopad..
jakou váhu můžeš nést?
Zelené zlo,
ohněm zažehnuté mučení,
mnoho hlav, mnoho lidí,
hlavy lámané nad otázkou:
Co šrámy z tuhy?!
Co způsobí?
Neptej se a běž,
nebe ti odpoví.
Přečteno 526x
Tipy 2
Poslední tipující: Mbonita
Komentáře (0)