bojím se obejmout
představu
a bezděčně
podlehnout
chtíči svému
muset se spolehnout
na jedince v davu
a netečně
poslechnout
svůj stín
co jde na popravu
byla jsem v právu
co teď s tím?
naposledy se nadechnout
a mávnutím sekery
zklidím všechnu slávu
...