Kéž podanou ruku přijme člověk a otevře své očí, že svět se aj jinač točí. ST!
17.09.2010 13:33:00 | NikitaNikaT.
Niky,to je hrozné,moc smutné:(.Jeden můj kamarád v něm taky jel,ale s pomocí své slečny se z toho dokázal dostat.CHtělo to velmi pevnou vůli,ale zvládl to.
17.09.2010 08:08:00 | CULIKATÁ
fet je hrozný, to každý ví,
jen hloupý to nikdy nepochopí.
Já nikdy nepochopím, co na něm je,
proto se trápím, že vzal mi přítele.
17.09.2010 07:01:00 | Niky88
život legrace není
fet však vše k špatnému změní
raději bojovat čistá
pohnout se vzhůru z místa
lepší cesta je jistá!;))
17.09.2010 06:37:00 | CULIKATÁ