Lucerna
Na rohu stojí lucerna,
nesvítí - je všude tma.
Všechno kolem vrhá stín.
Na rohu stojí lucerna,
temná jako moří dna
avšak ukáže kam smím.
Na rohu stojí lucerna,
sotva ji někdo rozezná.
Ne jak slunce - září víc!
Na rohu svítí lucerna,
už nejde vidět nic...
Přečteno 289x
Tipy 3
Poslední tipující: Sladkalu, CULIKATÁ, Skalsky Pavel
Komentáře (0)