Životopis
Anotace: Poprvé, podruhé, potřetí... Vždy jinak, vždy stejně. Jak plují časem jiskry v očích, co svědčí o životě.
/VERZE PRVNÍ/
Nesmělá jiskra.
Urputné rozdýchávání plamene.
(v kleče s ohnutým hřbetem)
Hřejivý oheň.
Teplo rodinného krbu...
... a smrt v jeho náručí.
/VERZE DRUHÁ/
Jiskra, která popadla dech.
Samovznícení.
Oslepení okolí. Vlastní smrt.
/VERZE TŘETÍ/
Jiskra, co zažehla olympijský oheň. Osamělá.
Zakusila věčnost. Ale ne život.
Přečteno 255x
Tipy 12
Poslední tipující: J.U. Ray, Gabrielle, Marfuša, Mbonita, NikitaNikaT., Niky88, CULIKATÁ, šuměnka
Komentáře (3)
Komentujících (3)