POCIT
Nešahej na špičku svojí lásky,
je ostrá,
ale velice křechká.
Sebemenší dotyk
a odlomí se,
to, co Tě nejvíc bolí.
Neuzavírej žádné sázky,
o ní,
je hezká.
To, co on Ti poskytl,
nestratí se,
a voní.
Až zpřetrháš všechny cílové pásky,
s ní,
pak Ti tleská.
Bojový to pokřik,
zaryje se
a on se Ti skloní.
Přečteno 238x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)