Vylezli jsme na kopec
Anotace: na motivy mě blízkých myšlenek kamaráda Marka Orko Váchy
+
MY
lidé
jsme kdysi dávno
vylezli na kopec
a na vrcholu vystavěli
kruhové opevnění
Na smetiště pod hradbami
jsme jednou po setmění
shodili lidi tmavší barvy kůže
pak zas starce
a když už se to může
i děti co se nenarodily
a taky přírodu
jak obnošenou košili
...
ALE!
je jen jedno širé pole
tak jako Vesmír
nemá nahoře
a nemá dole
*
Přečteno 353x
Tipy 36
Poslední tipující: PIPSQUEAK, TetaKazi, Kapka, Divoženka1, Jana M., ZILA78, jita.1965, Jeněcovevzduchukrásného, Verena, Psavec, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)