Hory I. - VI.
Anotace: haiku z výstupu na Mont Blanc
Hory I.
stoupám k vrcholu
ukazuje mi vzhůru
kamení cesty
Hory II.
tíha lidskosti
zavazuje člověka
zodpovědností
Hory III.
být na vrcholu
neznamená nic více
než zdolat sebe
Hory IV.
krása zahrne
tíhu všednodennosti
výjimečností
Hory V.
mysli znavené
moje námaha dává
spočinout v tichu
Hory VI.
nic míň než láska
myšlenky nás donesou
k domovu srdce
Přečteno 298x
Tipy 6
Poslední tipující: Lorraine, Marfuša, Květka Š., CULIKATÁ, Maranatha
Komentáře (0)