S hudbou v kalužích...
Anotace: se dá provádět uplně všechno, stačí se jen naučit jí naslouchat...
S hudbou v kalužích
se snažím sžít
a potají propichuju
bublinky špendlíkem
bez studu bláznů
se směju do rukávů
aby ruce mohly
vesele malovat
hudbu v kalužích
s více bublinkami
-protože jen pak
může přestat pršet
a duhu na víčka
-nebeské věci netíží-
pro snadnější vstávání
a snad i pro usínání
Přečteno 316x
Tipy 17
Poslední tipující: TetaKazi, korncaffe, Descardea, jedam, JR, Lexisa, James Libustka, stmivani.na.lepsi.casy, Gabrielle, Fog, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)