Anotace: ...(27.11.2005)
Tak původně jsem si myslela, že to je vzpomínka na lásku, co si našla jiného, než jsem si přečetla poslední větu, ta mě velmi rychle vyvedla z omylu. Líbí.
08.01.2006 17:41:00 | Epona
trochu jsem váhal na začátku ale pak se mi zalíbila tahle tvoje básnička zvlášť ty "dva hrobečky" byly dobrý.
trochu úsporná ale člověk si aspoň může z těch slov mačkat jak z tub temper a malovat ve vlastní fantazii.
08.01.2006 16:47:00 | kulishak