Anotace: Potřeboval jsem se nějak vypsat z jedné tragické události. O jakou událost šlo asi vytušíte z této básně...
Po přečtení tvých dílek musím konstatovat: mladej, ale šikovnej! Jen tak dál.
06.11.2010 21:17:00 | Jana M.
Děukuju za přivítání. :) Naštěstí už se to přeze mě nějak přeneslo a jdu životem dál. :) Tohle je taková reakce...
17.09.2010 21:16:00 | Martin Švarc
Vítej na Literu! :) Zajímavá báseň, líbila se mi, je z ní cítit upřímnost. Věř však, že zase bude líp a život budeš mít opět rád. Držím pěsti! ;-)
17.09.2010 21:05:00 | Anne Leyyd