Jsou západy slunce
kdy vylétají netopýři
plné úzkosti i očekávání
jaký úsvit
předznamená kuropění
01.03.2011 21:44:00 | Juan Francesco de Faro
Díky Nikito za Váš názor. Četla jsem něco od Vás, rozumím...život nás učí poznávat všechny své odstíny barev a my se učíme životem i smrtí.
18.09.2010 19:49:00 | Jana Marie
Jsou západy Slunce tísícé, přesto pokaždé jiné... ať už kouzelné a lásky plné, či smutné a vzpomínkové. ST! západ Slunka miluji a věřím, že dnes s miláčkem opět jeden prožijeme.
18.09.2010 11:16:00 | NikitaNikaT.