V šerosvitu
Ze tmy světlých koutů
plavu na nebesích.
Z černě modrých světů
vzkvétám na kobercích.
Z touhy mučedníků
křičím slova na nic.
A z kulatých obdélníků
jsem obětí štvanic.
Za soumraku ráno
nabízím svět v dlaních.
Neslyším tvé ano,
jen bolest ve zbraních.
Z posledního slova
vidím začátek.
A provdaná vdova
šije bílý šátek.
Oči tvé proletí světem.
Ze snů vidím realitu.
Naposled zamávám dětem
a ocitám se v šerosvitu.
Přečteno 317x
Tipy 2
Poslední tipující: Antares, CULIKATÁ
Komentáře (0)