Nenasytné rybičky
Anotace: nenasytné s nádechem
V podzimní náladě,chodí tiše a po laně
Ukazuje rty v černé kávě
Ve vlasech flíčkované listí,nikdy si není jistý
Pastelové knoflíky na svetrech
Občas sladce zadrží dech
Plavat si na dně nitra,nepřemýšlet otom co bude zítra
Dýchat čerstvý vzduch
Užívat si bubliny a chuť
Se střepy v paměti,užívá si prsty objetí
Užívat si rána jinovatky
Být kyselý a sladký
Proti proudu bez křeče
Slanost se projeví, opojení slov přiteče
Ve tmě bývá světýlko
Malé,ale skutečné
Přečteno 302x
Tipy 2
Poslední tipující: její alter ego, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)