můza
Anotace: inspirace by měla býti
asi sem našel svojí můzu
ale však ve mě navozuje hrůzu
jak mě ovladá a spoutává
tohle se mi často nestává
jak dělá si co chce si se mnou
však provede mě dobou temnou
ale přitom budu stále v záři
to vše poznáš na mý tváři
sem rád za to co mi dává
tak už se to prostě stává
když tě něco inspiruje
a ne jenom disponuje
Přečteno 263x
Tipy 4
Poslední tipující: Pythonissa__, Iv, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)