Líbí.
29.09.2010 00:21:00 | Bananky v čokolade
noo.. popravde.. moc me nenadchla, chapu myslenku te basne, ale ja hodnotim zpracovani.. a to je podle mne hoodne podprumerne.. uz jen ty rymy... slo by to lepe, urcite.
18.09.2010 21:22:00 | saddova
Nejdřív mě docela naštval, pak když sem viděla po xxx jeho příspěvcích, že ani nemá pořádnou slovní zásobu, tak se začínám bavit :) Děkuji za komentář:)
18.09.2010 05:15:00 | Lexisa